شب مانی در دانشگاه علم و فرهنگ

معاونت دانشجویی-فرهنگی دانشگاه علم و فرهنگ با توجه به فراهم شدن امکان حضور دانشجویان در دانشگاه، با هدف آشنایی بیشتر دانشجویان با هم و ایجاد جوی صمیمی تر، اقدام به برگزاری رویداد شب‌مانی کرد.

این رویداد با حضور دانشجویان پسر فعال فرهنگی، از روز پنجشنبه ۱۲ خرداد ماه ساعت ۱۹ تا روز جمعه ۲۰ ام خرداد ماه ساعت ۸، برگزار گردید.
دکتر هاشمی راد ضمن اشاره به کسب توانمندی فرهنگی در انجمن های علمی دانشجویی و کانون های فرهنگی هنری گفت: فعالیت های فرهنگی فرصت مناسبی جهت کسب تجربه و ارتقا سطح علمی و فرهنگی دانشجویان میباشد که همکارانم در این معاونت این بستر را مهیا نمودند.

در ادامه دانشجویان جلسه پرسش و پاسخ دوستانه‌ای با معاونت محترم فرهنگی-دانشجویی، دکتر هاشمی راد- برگزار نمودند که طی آن مسائلی مانند ارزشیابی اساتید، فعالیت های کانون‌های فرهنگی هنری و انجمن‌ های علمی دانشجویی و سایر مشکلات دانشجویی مطرح گردید.

برگزاری جلسات گروهی، تقویت کارگروهی، شناسایی دانشجویان توانمند و همچنین کشف استعداد دانشجویان از جمله اهداف این برنامه بود.
در انتها هم با پذیرایی صبحانه، بدرقه‌گوی دانشجویان گرامی بودیم.